perjantai 17. syyskuuta 2010

Perjantain tarkoitus...

Tässä mietin, lähtisinkö kauppaan ostamaan irtokarkkeja, jotta perjantai-illassani olisi jotain ideaa? Pitääkö perjantai-illassa olla perjantain idea ja täytyykö silloin tehdä jotain erikoista, vai voiko vain katsoa Greyn Anatomiaa DVD:ltä niinkuin joka ainoa arki-ilta olen tällä viikolla jo tehnyt? Aikamoisia kysymyksiä. Jos joku haluaa vastata, saa.

Olen tehnyt Jämälanka-ohjekirjastani nyt sisäsaappaita. Niistä pitäisi tulla tämän näköiset:

mutta näyttävät vielä tässä vaiheessa tältä:

Vain varsi siis puuttuu. Ja ohjeen mukaan tehtynäkin tuosta pohjasta tuli hieman omituisen näköinen. Mutta katsotaan, nehän ovat vain jämälankaa. siitä tulee sitten vaikka Violan pehmolelukissalle pesä jos näyttää jalassa kamalalta.

Huomenna olisi tarkoitus kantaa muuttokamat iskän ja veli-Jannen kanssa uuteen kämppään. Oli siinä kämpän saamisessa aikamoiset ongelmat kyllä eilen.. 16.päivä alkoi vuokrasopimus ja kun menin uuteen kämppääni uusilla avaimilla (mistä toinen oli vielä edellisen asukkaan hallussa koska ei ollut palauttanut sitä jostain syystä) siellä olikin vielä edellisen asukkaan tavaroita ja sotkua. Soitin sitten vihaisena voasille ja lupasivat kysyä mikä vialla. Tyypit olivat luulleet että saavat 30.päivään asti aikaa muuttaa pois, vaikka vuokraa he olivat maksaneet vain puoleen kuukauteen asti niinkuin oli sovittukin. Aikamoisia älyn jättiläisiä täytyy myöntää. No, voas lupasi että kyseiset asukkaat käyvät illalla siivoamassa paikan siihen kuntoon, että voin tänään mennä viemään sinne tavaraa. No, varauksella sitten menin sinne tänään ilman tavaroita, jospa edelliset eivät vielä siihenkään mennessä olisi saaneet siivottua, ja arvatkaas 8) Siellähän oli ehkä kyllä yritetty siivota mutta kehnolla tuloksella. Kissankarvat menivät silmiin ja sukat likaantuivat pohjista mustiksi ensimmäisen kymmenen minuutin aikana mitä sisätiloissa vietimme vikalistaa täytellen. Sain sitten asuntopäällikön käymään siellä, sillä lopputuloksella että saamme nyt uuden jääkaapin, siivoojan maanantai-aamuna ja ehkä paremman mielen. Toki sitä vähän miinustaa se, etten ole voinut asua itse vuokraamassani kämpässä ensimmäiseen kahteen päivään, mutta eipä tuo minua haittaa, kun on vielä vanha kämppä käytössä. Saapahan voas periä näiltä käyttämättömiltä päiviltä vain vuokransa mistä tykkäävät.

Jorinani saattavat joskus painottua pienoisen valittamisen puolelle, mutta eipä tätä kenenkään tarvitse lukea, mikäli ei halua. Koitan kuitenkin pysytellä asiallisella tasolla. Ü

Niin joo, sunnuntaina meidän luokka lähtee Tanskaan! Reissun pointtina olis vissiin Itämeren ympäristön tutkiminen, ja opintomatkahan se tietysti onkin 8)
Bussi- ja laivamatkoista tulee varmasti hauskoja, mikäli ei matkapahoinvointi yllätä ketään. *fingers crossed*
Siltä varalta ostin tänään apteekista Postafenia, varmuuden vuoksi.

Taidan sittenkin kipaista kaupassa, saanpahan vähän raitista ilmaa ja jotain semmosta, enkä mä edes osta karkkia melkeenpä ikinä, joten ehkä se nyt sallitaan. Jätän loput sitten matkaeväiksi..

Ciao!
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti