tiistai 26. lokakuuta 2010

Ilon päivä!

Siivosin tänään keittiön putipuhtaaksi, pöytätasot ovat tähän asti olleet aika täynnä kaikkea siihen kuulumatonta.. Nyt näyttää hienolta ja siistiltä ja on hyvä mieli. Tiskasinkin! Sitten join mukin Nordqvistin African rooibos mansikka-kerma -teetä, ja söin jo viikko sitten ostamani greipin joka maistui täydelliseltä ehkä noin kolmen vuoden greipinsyömistauon jälkeen.



Vaihdoin tänään myös vessan lampun, sekä ostin hurrrjan hauskaa Graffiti-kynsilakkaa IsaDoralta. Pitää ilmeisesti opetella hyvä tekniikka tuohon, nyt ilmeisesti painoin sutia liian kovaa ja se jätti selkeät jäljet lakkaan. Mutta hienot silti, sanon minä!



Nyt syvennyn arvatkaas vaan mihin, Greyn anatomian neloskauteen. Hauskaa tiistaita!
♥Laura

2 kommenttia:

  1. Vähän huikeeta kynsilakkaa! Mä rakastan kytnsilakkoja, mutten ymmärrä miten ihmiset voi käyttää niitä. Siis miten te kynsilakkaihmiset tiskaatte, pesette pyykkiä ja vaikka käsiä? Ne kynnethän menee heti pilalle :D

    VastaaPoista
  2. Aina kun laittaa uudet lakat, ne tuo hetken ilon ja koska otan aina ilon irti pienimmistäkin asioista niin osaan luultavasti normaali-ihmistä enemmän iloita myös uudesta kynsilakasta. Eli joo, kyllähän ne oikeastikin lähtee suht nopeaa pois mutta sitten on se hyvä puoli että saa aina laittaa uudet ;)

    Ja siis ihan perus fakta että kun laittaa lakan päälle vielä kovetuslakan ni kyllä se pysyy paremmin ku yks tai kaksikaan kerrosta värilakkaa. Kandee kokeilla :) Ja tää graffitilakka on ainaki jo valmiiks haljennutta ni ei näy pienet kulutuksen aiheuttamat halkeamat. :D Nerokasta!

    VastaaPoista