tiistai 18. tammikuuta 2011

Uusi hylly!


Sain eilen uuden hyllyn! Ja se on hieno, tuli vaan heti melko täyteen Ü Tavaroitakin on vielä pöydällä ja muualla, mitä pitäisi tuohon mahduttaa ilman että näyttää kovin typerältä. 




Lauran ylpeys nro 1, muumiDVD:t! Kaksi enää puuttuu, Aikakone ja Punainen täysikuu.

Vasemmassa reunassa ylpeys nro 2: DisneyDVD:t. Niitä puuttuu hiukkasen enempi kuin noita muumeja, mutta kovaa eteenpäin mennään Ü

Sitten ylpeys nro 3, joista ei tarvitse sen enempää sanoa.

Olen mä tästäkin aika ylpee, tästä sain lukion valinnaisen kuviskurssin. Otin valokuvat, pienensin ja tulostin paperille, otin mallia netistä löydetystä papukaijankuvasta, ja sommittelin sitten niistä tämän. Aikaa meni mutta lopputulos ok. Tämä pääsi hyllyn päälle koko komeutta koristamaan.


Eilen sain taas vieraita, vanhempani, joiden kanssa käytiin ikea-kierroksella (sieltä tämä hyllykin) ja syömässä. Kyllä vieraat on sitten kivoja, tulkaa muutkin meille kylään! Ü 

Koulussa ei vieläkään ole ollut mitään sen ihmeellisempää, vähän virtuaalimaailmaan tutustumista (mikä näytti hieman hömpältä..), kasvatustieteitä ja aseptiikkaa, huomenna ensimmäinen orha-tunti eli orientoivaa harjoittelua, missä ilmeisestikin opetellaan pesemään käsiä oikeaoppisesti, ja petaamaan sänky. 

Sitä odotellessa huomiseen! Ü
Laura

4 kommenttia:

  1. Sait paikan sun dvd-kokoelmalle. :D Jes. Mä voin muuten tulla käymään vierailulla sitten kun mulla on pääsykokeet. :) Saatat nähdä mut sielläpäin muutamankin kerran tämän kevään aikana. :p

    VastaaPoista
  2. Vitsi, munki pitäis hankkia joku DVD-boksikokoelma, ku ne näyttää niin hienoilta! Harmi, etten oo ikinä seurannu mitään ohjelmaa niin fanaattisesti, että siinä olis oikeasti järkeä :D

    Toinen juttu: Olispa meilläki noi perusjutut ollu heti ekoilla viikoilla koulussa! Nyt on opintoja takana 1,5 vuotta ja harjoitteluitakin 6kpl, niin ens kuussa meille opetetaan sängynpetaamiset ja piikittämiset.

    VastaaPoista
  3. En mäkään oo esim frendejä kattonu telkkarista oikeastaan ku vasta sen jälkeen ku aloin kerätä bokseja! :D jollain kaverilla oli niitä lukioaikana, ja sen luona katottiin ja hurahdin. Sit rupesin keräämään ja katoin koko sarjan vasta ku itellä oli kaikki dvd:t. Ja niitä jaksaa kattoa aina uudestaan ja uudestaan :)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi papukaija-taulunen :) <3! Oonkin tainnut siihen Ilolassa törmätä?

    Kirjahyllyjen järjestely on hiimuisen kivaa, kunnes tila loppuu ja huomaa, että tarvitsisi lisää hyllyjä :D. Mä joskus yritin vähentää hyllyistä kirjoja yms. pois, mutta en voinut luopua yhdestäkään, ne on niin rakkaita <3. Nyt luen Harry Potteria ja Feeniksin kiltaa, antaa aika kivan pakopaikan todellisuudelta :D! Töissä on ollut aika kovaa, tämä vastuunottaminen on niin suuri juttu!

    Lauantaihali! <3

    VastaaPoista