lauantai 26. helmikuuta 2011

Hiusmietteitä

Day 1. your facebook profile photo day 2. a photo of yourself a year ago day 3. a photo that makes you happy day 4. a photo of the last place you went on holiday day 5. a photo of you day 6. a photo that makes you laugh day 7. a photo of someone you love day 8. a photo of your favourite band/musician day 9. a photo of your family day 10. a photo of you as a baby day 11. a photo of your favourite film(s) day 12. a photo of you day 13. a photo of your best friend(s) day 14. a photo of one of your favourite family members day 15. a photo of you and someone you love day 16. a photo of you at the last party you went to day 17. a drunk photo of you day 18. a photo of one of your classes day 19. a photo of you on a school trip day 20. a photo of something you enjoy doing day 21. a photo of you standing up day 22. a photo of your town day 23. a photo of your friend as a baby day 24. a photo of you that your hair looks nice in day 25. a photo of a night you loved day 26. a photo of your favorite weekend day 27. a photo of last summer day 28. a photo of what you ate today day 29. a photo of someone you find attractive day 30. a photo of you when you were happy

Kuva on huonolaatuinen ja en näytä edes itseltäni mutta otsiksesta tykkäsin kovin! Kun jaksais vaan aina leikata sen tuollaiseksi, eikä sitten kyllästyisi ja menettäisi hermoja puolenvälintyhmään otsikseen..



Muutenkin mulla on ongelmia tän karvakasani kanssa. En välttämättä halua värjätä tätä enää sen takia koska tämä on niin huonokuntoinen. Yksi vetyperoksidipurkki vielä tähän niin mulla ei enää kasva hiuksia. Toisaalta esim ylläolevan kuvan vaalea näyttää kivalta, eikä liian tekoblondilta. Mutta, tällä hetkellä on varmaan 5 cm tyvikasvua ja sieltä tukkiva väri näyttää kivalta, vaalealta ja omalta, jos vaan nuo latvan 15 muuta väriä saisi pois.. Kai nämä jotenkin kuluu, mutta tietääkö kukaan onko olemassa jotain kestoväriä pois peseviä shampoita? Sellainen ois täydellinen mulle just nyt. Koitin sitruunamehulla kirkastaa tätä viikko sitten mutta vaan päällimmäiset raidat näytti sen käsittelyn jälkeen kirkkaammilta, alimmat ja tummimmat ei mennyt miksikään, enkä oikeastaan odottanutkaan.. 

Inhoan tuollaista leukaan asti pituista sivu-otsatukkaa vai mikälie, millainen tupsu tuossakin kuvassa näkyy. Pelkkä lyhyt osa tuossa kuvassa on siis minusta kiva otsahiuksien osalta. Tuon leukapituisen osan ongelma on siinä että se ei ylety korvan taakse eikä ponnarille hyvin, ja on siksipä aina suussa tai silmässä kun kumartuu vaikka kirjoittamaan koulussa muistiinpanoja. 

Sitten tämä pituus. Tykkään hirmuisesti pitkistä hiuksista, eikä mulle varmasti lyhyt sopisikaan kun leukaluut on niin tyhmät ja leveät, mutta nämä on latvoista 20 cm huonokuntoista heinää! Olen koittanut varmaan kymmeniä eri hoitoaineita ja mikään ei tunnu auttavan, on varmaan kohta oikeasti katkottava nämä. Se voisi kyllä piristää ja tuoda vähän vaihtelua, ja kyllähän tämä tästä taas kasvaisi. Varsinkaan jos teen periaatepäätöksen etten enää värjää, niin ne pituudet ei sitten ehkä niin helposti taas kuivuisi ja katkeilisi ja hamppuuntuisi.. ? Toiveajattelua ehkä..

Joo että semmosta. Ota siitä sitten selvää, tai mene kampaajalle ja kerro huolesi, se ei lopulta voi tehdä näille oikeen mitään mikä tyydyttäisi kaikkia osapuolia.

Hiihtoloma on alkanut töiden merkeissä, nytkin istun työvuorossa koneella, ja kohta simahdan piikkimaton kautta nukkumaan (sen kirjoitin kyllä jo heiaheiaan, mutta tiedän jo nyt että aion sitä hyödyntää niin eiköhän se sallita), maanantaina ilmeisestikin olisi suunta kohti pääkaupunkiseutua.

Ai niin, pakko vielä kertoa kun Nuffe jäi torstaina bussissa oven väliin!
Se oli siis kantohäkissään ja menin täyteen ahdettuun ruuhkabussiin (joita inhoan koska käytävillä seisovilla on tosi turvatonta sellaisissa!) koska olin lähdössä junalle ja pohjanmaalle, ja jouduin jäädä seisomaan ihan etu-ulko-oven eteen. Juuri ja juuri meni ovi kiinni minun ja ison olalla roikkuvan matkalaukkuni plus sen nuffen häkin takana. Laskin sitten nuffen alas ja bussi lähti liikkeelle, no tietysti pysähdyttiin heti seuraavalla pysäkillä ja ihmisiä alkoi lapata ulos takaovista. Sitten mun vieressä seisova nainen halusi kanssa ulos muttei päässyt väkijoukon läpi takaovelle, joten kuski avasi sille etuoven mun takana. Sehän lyttäsi sitten nuffen häkin vasten kojelaudan reunaa niin että se räksähti pohjasta puoleenväliin asti halki, etuverkko lensi oven taakse vesipulloineen ja pupu lähti loikkimaan ihmisten jalkoihin pitkin käytävää. Ja rikkoutuneen häkin palasia tietysti lenteli lattioille. Minä sitten alan siinä huutaa että  ihana bussikuski laittaisi sen oven takaisin kiinni että saan tilanteen jotenkin hallintaan, ja kuski sanaakaan sanomatta sitten laittaa vihdoin sen oven kiinni, samalla kun minä saan nuffea jalasta ettei se karkaa kauas, tungen kanin puoliksi menneeseen häkkiinsä, tuen molemmilta reunoilta ja painan keskellepäin kasaan sitä, kiinnitän verkon eteen ja laitan auenneet häkin ylä-ja alapuolen toisiinsa kiinnittävät lukot kiinni ja häkki ihmeen kaupalla pysyy kasassa! Iski jo paniikki että miten hitossa saan kanin kuljetettua junaan sylissäni ilman häkkiä kun sitä isoa matkalaukkuakin pitää kantaa, mutta ONNEKSI joku pieni onnenhippunen oli jostain livahtanut mun takkiin ja antoi sen häkin pysyä kasassa. Aion kyllä ilmoittaa tuosta TKL:ään ja vaatia korvauksia, ei tuollaiset bussikyydit voi olla laillisia, vaan kaikilla pitäisi olla turvallinen matkustaa! Jos nuffe olisi ite jäänyt sen oven väliin puristuksiin niin kuski olis varmasti saanut nyrkistä, vaikken sellaista yleensä harrastakaan. Kyllä suututti!

Haluan kuitenkin päättää tämän positiivisiin mietteisiin, joten iloitsen siitä kun ystäväni on vihdoin kihlautunut pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa, ihanaa iloa ja riemua heille ja niitä samoja nuffen häkin pelastaneita onnenhippusia ja rakkautta jokaiseen päivään! ♥
Laura

3 kommenttia:

  1. Voi Nuffeli-reppanaa! Varmaan aikamoinen hätä ollut tilanteessa päällä, onneksi kenellekään ei käynyt kuinkaan <3

    Ja kiitos onnesta, sitä tarvitaan <3 ^_^

    Nähtäisiinks pian? Kamala ikävä sua!

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus mika bussi matka! Onneksi kuitenkin nyt kaikki hyvin ja hakki pysyi kasassa. Helsingissa ne kylla jattaa ihmiset pysakille kun bussi on liian taynna, eika sekaan aina ole mukavaa, koska sitten myohastyy junasta/lentokoneesta/seuraavasta bussista etc. :s

    Ja noista hiuksista. Kannattaa patkasta kunnolla ja sitten ei blondailla, kuten totesit ja kasvattaa niita vaha vahalla, niin etta aina toisinaan kayt myos tasottelemassa, vaikka sitten tuntuuki, etta menee ikuisuus saada pitka tukka. Mutta sitte ku se kasvaa taas, niin se pysyy parempi kuntosena pitkaan :) Iteki joutuu kylla patkasta tan tukan ku kotiin tulee. Odotan innolla kampaajalle paasemista!

    VastaaPoista
  3. Milloin Heli lähdette sinne Lontooseen ? mikäli et justiin oo siellä kun meen seuraavan kerran vimpeliin niin voisin lähteä käymään sjoella kattomassa sua, jos sitten et satu itsekin olemaan vimpelissä, sittenhän nähdään ilman muuta Ü Me kyllä nähdään ihan liian harvoin ! ♥

    Joo jotain radikaalia on nyt tehtävä, ja sitäpaitsi vähän lyhyemmät vois sopia mulle ihan yhtä hyvin ku nää pitkätkin :) Ei voi tietää jos ei kokeile ;D

    VastaaPoista