tiistai 15. maaliskuuta 2011

Lepopäivä

Day 1. your facebook profile photo day 2. a photo of yourself a year ago day 3. a photo that makes you happy day 4. a photo of the last place you went on holiday day 5. a photo of you day 6. a photo that makes you laugh day 7. a photo of someone you love day 8. a photo of your favourite band/musician day 9. a photo of your family day 10. a photo of you as a baby day 11. a photo of your favourite film(s) day 12. a photo of you day 13. a photo of your best friend(s) day 14. a photo of one of your favourite family members day 15. a photo of you and someone you love day 16. a photo of you at the last party you went to day 17. a drunk photo of you day 18. a photo of one of your classes day 19. a photo of you on a school trip day 20. a photo of something you enjoy doing day 21. a photo of you standing up day 22. a photo of your town day 23. a photo of your friend as a baby day 24. a photo of you that your hair looks nice in day 25. a photo of a night you loved day 26. a photo of your favorite weekend day 27. a photo of last summer day 28. a photo of what you ate today day 29. a photo of someone you find attractive day 30. a photo of you when you were happy day


Koska olen tylsä, enkä keksinyt mitään asiaa jonka puolesta olisin aatteellisesti "standing up" niin tässäpä pari vuotta vanha kirjaimellinen standing up -kuva.


Tämä päivä on mennyt leppoisasti. Sormet ja kädet muutenkin kramppaa hieman, pitänee venytellä niitä. Niin ja tämä siis käsitöiden takia. Olen urakoinut yhtä tilkkupeitoista eteenpäin varmaan seitsemän palan verran, kohta on kolmas suikale valmiina kiinnitettäväksi. Ü


Ensiaputunnilla pääsin historiankirjoihin rikkkomalla jääpussin kirjaimellisesti kun opettaja pyysi rikkomaan sen sisällä olevan vesipussin. Go Laura. No, en sitten päässyt siitä yli vaan nauroin vaan, koska tilanne oli niin huvittava. Muhaha. 
Pääsin myös verestämään vanhoja taitojani kun sidottiin nyrjähtäneitä nilkkoja, tuli ihan mieleen lapsuuden kesälomat mummun ja papan luona, kun halusin lääkärinhoitajaksi ja sidoin vuorotellen niiden jalkoja, käsiä ja päitä. On siitäkin ollut hyötyä, ainakin sideharson rullaaminen takaisin nilkasta irrotuksen jälkeen sujuu nopeasti.


Koulun jälkeen söin eilisiltaisesta pannarista pari palaa ja katsoin frendejä. Nukahdin, puhelinmyyjä soitti ja kauppasi taas cosmoa mistä taas kieltäydyin. Sitten aloin neuloa ja katsoa muumeja. Lopulta vaihdoin taas frendeihin. Nauroin ihan hillittömästi niille, se on jännä miten erilaisella fiiliksellä ne vitsit tuntuu erilaisilta. Välillä ne naurattaa niin himputisti ja välillä ei ilmekään värähdä. 


Vatsalihakseni tuntuu revähtäneiltä, vieläkin. Ehkäpä tämän viikon uinti jää väliin (Sitäpaitsi uimakaverillakin tippui silitysrauta syliin eikä se varmanakaan oo parantunut vielä torstaiksi..) ja menen sen sijaan kämppiksen kanssa leffaan. 


Tekisi mieli kokata jotain hyvää, mutta taidanpa tyytyä tänä iltana puuroon.
Huomenna alkaa vasta yhden maissa koulu, aika kivaa.

Ps. Tänään aurinko paistoi kauan ♥

2 kommenttia:

  1. Enpä ole kuullut, että jääpussin saisi käsin rikki! Hyvä Laura! :D Ja toi "uimakaverillakin tippui silitysrauta syliin eikä se varmanakaan oo parantunut vielä torstaiksi" kuullosti hassulta, vaikkei se oikeasti olekaan hassua, jos niin käy.

    Kivaa viikonloppua hani! <3

    VastaaPoista
  2. Mua ainaskin frendit naurattaa aina :)

    VastaaPoista