maanantai 21. maaliskuuta 2011

suunnitelmia ja haaveita


Viimeisin huvipuistokäyntini on kesältä 09, vaikka en kyllä muista käyneeni silloin edes missään laitteessa.. Puinen vuoristorata taitaa muuten olla ainoa missä kävin silloin! Mutta kuvien ottaminen olikin paljon kivempaa, lasten riemun saa kaapattua niin aitona, ei mitkään "Sanokaa muikku!" -tekohymykuvat ole yhtään niin ihania kuin se aito ilo ja hymyt, joita huvipuistossa saa vangittua kameraan. Jotenkin oudosti jätin kuitenkin kuvaamisen oikeastaan vasta loppuvaiheeseen, parhaat kuvat onkin viimeiseltä 10 minuutilta jota huvipuistossa vietimme. Ensi kesänä haluan mennä kuvailemaan oikein kunnolla, kaikkia ihania värejä ja muotoja mitä tuollaisista paikoista löytää.

Nuokin otukset ovat niin kiehtovia, olisi vain paljon ihanampi nähdä niitä jossain luonnossa vapaana. Vaikkakin nuo kouluttajat saavat aikaan vaikutelman että delfiineillä olisi tuollakin kivaa, ja hyvä olla. Kuka tietää, miten asia oikeasti on...

Minulla on myös hirveä hinku istuttaa kesäksi kukkia. Haluaisin auringonkukkia, ja myös jotain muita ihanan raikkaan värisiä, ei oikeastaan hirveästi väliä edes mitä. Värikkäitä. Ihania.




Tällaisia vaikka. Uum. ♥

2 kommenttia:

  1. Bunburyyn vaan! Taalla niita delfiineja nakee luonnossa ihan rannalla. Oon pariin kertaan nahny.
    Ja on kai niilla kuulemma ihan hyvat olot, mutta tilat vaan on liian pienia. (hollantilainen ystavani oli toissa delfinaariossa, hollannissa tosin, mutta luulen, etta aika samalla meiningilla ne sarkanniemessaki menee.)

    Ja yks aamu kaveltiin rannalla ninan kanssa (lahdettiin lenkille klo 6.30am!) ja nahtiin rausku uimassa ihan siina rantavedessa! Nahtiin kerran aikaisemminki jo ja se edellinen oli ihan valtava ja naytti ihan mantaraylta, mutta luultavasti oli kuitenkin ihan jonkun sortin keihasrausku.. :)

    VastaaPoista
  2. Voi hitsit miten siistiä! Mun on pakko päästä ees lyhyelle lomalle johonki tommoseen paikkaan, mikä A: ei ois turistirysä ja B: siellä eläis luonnostaan kaikkia ihania eläimiä (hämähäkit vois olla kuollut siltä alueelta...)

    Siis rauskusta tulee vaan aina mieleen nemon opettaja, se on kyl ilmeisesti aika pieni ku vertaa niihin kaloihin :D jos ne voi kerta olla halkaisijaltaan vaikka metrin, ylikin? Hurrrr :D

    VastaaPoista