tiistai 24. toukokuuta 2011

kevyttä ja raskasta

Huomenna täytyy herätä aikaisin ja kiikuttaa pupu häkkeineen pihalle, johon tulee armas kuski viemään sen minun loman aikaiseen hoitopaikkaansa. Eipä tarvitse murehtia sitten hotellihuoneen turvallisuudesta perjantaina ;)

Tänään auringon paistaessa ja kesän tuoksuessa sieraimiin oli hyvä kävellä koulusta kotiin! En edes tuntenut olallani laukkua, jonka painavuuden tajusin vasta myöhemmin päivällä kun nostin sitä lattialta kesken esseen kirjoittamisen. Tästäpä voin päätellä että mielentilat vaikuttavat kaikkeen. Hilpeä mieli kevensi laukkua, ahdistunut ja kiukustunut esseenkirjoitusfiilis teki saman laukun ainakin kuusi kertaa painavemmaksi. Jännää! (Pasila, hhe.)

Sunnuntai-maanantaiyönä sairastuin oksennustautiin, onneksi se meni yhden päivän potemisella ohi. Oksennustaudit on inhottavia, mutta kuitenkin suhteellisen hyvin kestettäviä tauteja niiden lyhytkestoisuuden vuoksi. Vielä kun olisi joku tuomassa kylmää vettä kun sitä kaipaa, tai seuraavana päivänä tekemässä puuroa hellään mahaan.. Mutta itsepä joutuu ne tekemään kun asuu muualla.


Sitten piristän teitäkin piristävällä takillani, jonka siis ostin jo pari viikkoa sitten. 

Lomaan enää neljä yötä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti