tiistai 17. toukokuuta 2011

opiskelua!

Hirmuista puurtamista ollut kaksi päivää, ja meno senkun jatkuu! Huomenna aamu alkaa kehityspsykologian kokeella johon olen lukenut kertaalleen diat, kolme vaadittua artikkelia ja ekan puoliskon kirjasta. Jälkimmäisen puoliskon selasin läpi lähinnä otsikoita tutkien, mutta asia on kyllä sellaista että kyllä sen pitäisi sujua aiemmillakin tiedoilla.

Perjantaina on fysiologia&anatomia -tentti mistä kauheasti pelotellaan. Käytiin kuudessa viikossa koko IFA-kirja läpi eli periaatteessa koko ihmiselimistö fysiologisilta toiminnoiltaan ja anatomisilta tieteellisiltä (latinankielisiltä) nimityksiltään. Ja nuo olisi sitten osattava, monille se tuntuu olevan hirveän vaikeaa, mutta taas saan kiittää onneani opistoajasta, joka silloin tuntui menevän harakoille koska kuvittelin etten ymmärrä ja opi mitään, kyllä sen taas näkee että ei oppi ojaan kaada, jostain aivojen sopukoista nämäkin asiat vain ponnahtavat nyt kun niitä on taas opiskeltu!

Maanantaina pistin ensimmäiset injektioni, ja se oli jännää, ja kivaa! Ü Ü Kun vain olisi ehtinyt useammankin kun vain ne kolme, mutta eiköhän niitä saa elämänsä aikana pistellä sitten ihan tarpeeksi. Itse sain käsivarteen pienen mustelman ja patin koska neula ulos tullessaan raapaisi kudosta vähän väärässä kulmassa. Mutta se on jo melkein parantunut, vähän koskiessa sattuu vielä.

Ja perjantaina opetellaan infuusioita. Ü

Olen myös herkkulakossa, aloitin viime viikon maanantaina. Hyvin on sujunut, olen itsekin ihan yllättynyt omasta itsehillinnästäni! :D Perjantaina söin kylläkin yhden keksin vahingossa, ja lauantaina leffapopcornit. Mutta ne ei oo niin hirveen epäterveellisiä...? ;) Herkuista voi silti aina haaveilla, sehän melkein vie himot jo pois...



Arnolds, Tanska-jälkkärit, ja Niinan marjapiirakka

1 kommentti:

  1. Ahkeruus sua! Ei se oppi ojaan kaada, se on varmaa se! Toivottavasti tentit menee hyvin :) <3 Joskus havahtuu juuri tuohon tunteeseen, että jostain sellaisesta asiasta, jota teki valovuosia sitten, onkin yllättäen hyötyä, kun se muistiverkostoista löytyy. Ihmisaivot on mieletön kapistus <3

    VastaaPoista