tiistai 2. elokuuta 2011

elokuu





En tiedä onko se aina tullut näin varkain, sunnuntaina oli hellepäivä kun ajoimme veljen kanssa siskontytön 2v-synttäreille, ja maanantaina sai jo pukea villapaidan päälle, kun päivät vaihtuivat elokuuksi. Neljätoista astetta näyttää mittarit enää, ja puiden vihreä on jo keltaisempaa kuin vielä viime viikolla.

Viime syksyn parhaita hetkiä oli kun sain tuon valkoisen palleron käsiini. Kuvan ottohetkestä pari viikkoa taaksepäin se mahtui vielä yhdelle kämmenelle. Nyt se mahtuu juuri ja juuri syliin selällään maaten niinkuin ihmisvauva, ja painoa on kertynyt viisi pilkku yksi kiloa. Nuffe täytti 3.7. yhden vuoden.

Viime syksyllä olin myös koulun opintoretkellä luokan kanssa, roadtrip ruotsiin ja ruotsin läpi tanskaan ja takaisin. Se osoittautuikin kivaksi matkaksi vaikka ensin en meinannut edes lähteä. Ikävä on niitä ystäviä, toivottavasti ehdittäisiin näkemään taas piakkoin. Viimeksi juhlittiin yhdessä yhden meistä kihlajaisia, se oli toukokuussa. Nyt on elokuu.

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia <3
    Ja aivan totta - ilmassa on jo niin voimakas syksyn henkäys, että on etsittävä villavaatteita jo kylmien aamujen varalle... Toivottavasti saamme vielä nauttia myös lämmöstä, vaikka illat jo pikku hiljaa pimenevätkin.

    VastaaPoista