maanantai 10. lokakuuta 2011

Kynsitaiteilua osa 2389



Nää näyttää ehkä kivemmalta oikeesti, kuvat aina vähän vääristää. Mutta sain ostolakosta vinkin käyttää graffiti-lakkaa eri tavoilla, ja nyt koitin niistä ensimmäistä. Mukavaa vaihtelua siihen että vetää pohjalakan päälle koko kynteen graffitia. Se epäonnistuukin helpommin kun pyyhkäisyjälki jää niin helposti isommalle pinnalle. Tämä toimi hyvin! Tilasin sitten tuon ostolakko-blogin innostamana muutaman kynsilakan jostain suomalaisesta pretty.fi -nettikaupasta, ja saan ne syyslomani iloksi kotikonnuille, kun sinne keskiviikkona matkaan.

Minun tekisi hirveästi mieli koittaa myös tuossa samaisessa blogissa miljoonasti mainostettuja palasaippuoita, mm. Lush tai Soap Factory, kuulostavat niiin kivoilta! Itse en tykkää nestemäisistä käsisaippuoista hirveästi, ne haisee aina jotenkin niiin saippuaiselta että ällöttää. Tällä hetkellä meidän kylppärissä on keittiöön tarkoitettua erityisesti sipulin hajua karkoittavaa Palmoliven anti odor -saippuaa, mikä ihan menettelee. Mutta nämä palat kiinnostavat minua kovasti! Vaikuttavat vain aika kalliilta saippuoiksi, mutta kestävät varmaankin pitkään. Ehkä tilaan myös näitä vielä syysloman-alkajais-innostuksissani! Ü

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanan väriset kynnet! <3

    Tulee mieleen Seinäjoella paljon nähty vampyyriteema, kun Dance of the Vampires on valloittanut kaupunginteatterin. Suosittelen, oli muuten aivan ihana musikaali <3!

    VastaaPoista