keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Monia oloja.


Tänään olen ollut väsynyt. Olen ollut väsynyt myös aika usein tässä viimeisten kahden ja puolen viikon aikana, koska olen joutunut pakkotottumaan vuorotyön ihanuuteen ja kurjuuteen. Aamu- ja iltavuoroja vuorotellen miten päin sattuu, ja ensi viikonloppuna teen ensimmäisen yövuoroni. Hui. Eniten rankkaa on se kun iltavuoro loppuu puoli kymmeneltä, ja seuraavana aamuna työt alkaa jo seitsemältä.

Tänään aamuvuoron jälkeen olo keveni kuitenkin, kun sain vietyä siirtohakemuksen postiin. Siitä kun kuuluu jotain lisää niin kerronkin enemmän.

Sitten tein pannarin uuniin, siivosin kämpän ja kun pannari oli valmista, söin sen muumeja katsellen. Tämä pannarikuva on arkistoista, mutta samalla ohjeella tein nytkin ja yhtä hyvää oli varmasti. Vaikkakin tällä kertaa ilman tuoreita mansikoita. :)

Niin että väsyä, tyytyväisyyttä, onnellisuutta, vähän pahaa oloakin tähän päivään mahtui. Huomenna uusi päivä, joka alkaa varmasti paremmin kuin tämä, kun saan nukkua myöhempään ja mennä töihin vasta kahdeksitoista. Kiitos nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti