perjantai 27. tammikuuta 2012

Haaste

”Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."


Tällaisen sain Suvilta. Menikin muutama päivä ennenkuin keksin mitä ostaisin, tää on nimittäin vaikea kysymys. Ensin ei tullu mitään mieleen, mutta esim gigantissa käydessäni olisi tehnyt mieli tehdä monenlaisia heräteostoksia, jos vain olisi ollut paljon rahaa.

Minulla on tällä hetkellä Nikonin D40-kamera, mistä maksoin aikoinani 500. Aluksi kamera oli mahtava, mutta nyt se tuntuu jopa huonolta, koska ainoat hyvät kuvat sillä saa auringonpaisteessa pihalla. Sisäkuvaus on aika mahdotonta, koska ISOherkkyys ei riitä mihinkään. Ja sitten vielä ystävän baby-showereilla kuvasin niiden Canon ios 550D:llä, ja tuli sitten heti kamerakuume. Omassa rahatilanteessani oon miettinyt vaan paremman objektiivin hankkimista. Mutta jos siis omistaisin KAIKKI maailman rahat niin ostaisin kyllä varmasti tämän.


Se on Canon eos 7D, kaikilla herkuilla. Täältä voi lukea lisää. Mutta hintaa on noin 2000 e. 

Sitten tässä muutamia muita mitä ostaisin jos olis kaikki maailman rahat. 






Tuollaista sarjapöytää olen halunnut jo pitkään mutta ne vaan on maksanut aina liikaa mun budjettiin. Tuon rockid-kehdon löysin jostain surffaillessani, ja se on minusta söpö. Ja käytännöllinen. Tarvitsisin myös skanneri-tulostimen, ja tietenkin ostaisin parhaan mitä rahalla saa jos minulla olisi kaikki rahat. Ja siihen tietenkin lopun elämän tarpeisiin mustekasetteja. Sitten voisin ostaa kaikki maailman langat. Ja nämä kaikki voisin säilyttää jossain tuon tapaisessa talossa.

Haastanpa nyt ainakin Jennan ja Luisan, muutkin saavat tehdä jos haluavat. Ü

2 kommenttia:

  1. Tuo on oikeesti vaikea haaste, määkään en aluksi meinannu keksiä mitään, mutta sitte tein saman ku sää eli surffailin gigantin sivuilla ja se vähä jelppas :D.

    VastaaPoista
  2. Voi tuo kehto on kyllä söpö! En oo ennen nähny tollasta. Kiitos haasteesta :) oli kyllä lohdullista lukea että sullaki meni kauan. Mä nimittäin väkersin tota 3 iltaa ennenku keksin kaikki nuo jutut :D käy kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista