maanantai 12. maaliskuuta 2012

Punaisuuksia




Tässä viime aikoina on tehnyt usein mieli raikkaita hedelmiä, ja näin pilkottuna appelsiinitkin on helppo syödä, joten pitääpä alkaa ostamaan niitä useammin kuin tällä tavalla hetkellisen päähänpiston johdattelemana, koska onhan se terveellinen vitamiinin ja kuidun lähde. Tällä hetkellä saan vitamiinia ihan vähän epäterveellisemmästä, nimittäin lätyistä, mustikoista ja kermavaahdosta Ü En tee näitä läheskään yhtä usein kun esimerkiksi lukioaikoina, joten hyvällä omalla tunnolla maiskuttelen.. Huomenna kouluun taas, ja hirmuista tentteihin lukemista on vielä tämä viikko, tosin torstaina lähdetään viettämään pitkää viikonloppua kotiseudulle mutta pitää sielläkin yrittää vähän lukea.

Keskiviikkona pääsen näkemään ystävän perheeseen tulleen uutuuden, pienen Jade-tyttösen joka syntyi kaksi viikkoa sitten. ♥!

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen löytänyt appelsiinit aivan uudella tavalla! Jotenkin aina olen ajatellut, että ne ovat niin vaivalloisia syödä, mutta eivätpäs olekaan! :) Ja todella maukkaita. ♥

    VastaaPoista
  2. Appelsiinit on tosiaan munkin arjesta unohtuneet jonnekin, pitäis kyllä maistella taas jos niihin pääsis uudestaan kiinni :)

    VastaaPoista