lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mitäs tänään syötäisiin





Täytetyt paprikat

Punainen paprika
Sipuli
Punasipuli
1,5 dl Maissia (säilyke tai pakaste)
100 g Fetajuustoa
Valkosipulituorejuustoa
1 dl Edam-juustoa
Öljyä kuullottamiseen

Kuullota pilkottuja sipuleita pannulla, lisää maissit, anna muhia hetki. 
Puolita paprika, poista siemenkota, viistä "pohjasta" (katso kuva) siipale irti, että paprika pysyy tolpillaan, mutta pohjaan ei saa tulla reikää.
Ota reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa ja laita paprikan pohjalle. 
Lado pannulla paistettua täytettä mukaan, sen jälkeen maun mukaan fetajuustoa, ja päälle vielä edamia raastettuna.

Kääri folioon ja laita grilliin, valmiita ovat kun edam-juusto on sulanut ja paprika vähän pehmennyt. 

Meillä oli tänään grillikauden avajaiset! Täytettyjä paprikoita, vihreää salaattia punasipulin kera - kesän maku ♥, ja perunoita voilla ja ruohosipulilla. Ruokaa laittaessa naposteltiin samalla linkosuon valkosipuli-ruisnappeja valkosipuli créme bonjour -tuorejuustolla.

Nyt odotellaan enää sitä luvattua +15 asteen lämpötilaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti