maanantai 15. marraskuuta 2010

Kynsistä




Poistin tänään viime viikolla lakkamaani pastellipinkit kynsistä ja aioin värjätä uudelleen vaan yksivärisesti violetilla. Yksi kerros näytti vähän liian ohuelta ja laitoin sitten oikein monta, varmaan kolmekin saattoi mennä yhteen, niin että tuli tasainen pinta. Sitten päätin vielä koittaa miltä näyttäisi jos näinkin tummaan lisäisi pinkit kukkaset konad-laatan tämänhetkisellä lempikuviollani. Vähän epäilin että näkyykö pinkki näin tummasta yhtään, mutta tällainen siitä tuli, ja tykkään kovasti! Ü Kuvat kylläkin vähän vääristävät, oikeasti kukat näkyy vain heijastuksina kun valo osuu sopivasti.

Konadeihin innostuin kun ystäväni oli ostanut starttipaketin ja intoili minunkin kynsiini ensimmäiset leimat. Heti sitten pitikin mennä cesars-shopin nettisivulle tilaamaan omat. Tähän mennessä minulle on kertynyt kolme erilaista laattaa, joista saa hyvinkin paljon erilaisia tuloksia aikaiseksi, kun vaan jaksaa väkertää ja koittaa. Kaikki yhdistelmät ei todellakaan aina toimi, mutta tänään tuli niin hyvät että piti sen kunniaksi tehdä blogipäivityskin. Ü

Seuraavalle kahdelle viikolle on odotettavissa Harry Potter 7-leffaa, viikonloppuna meidän tuparit, 15 asteen pakkasta ensi viikon tiistaista eteenpäin, sims 3:n pelaamista (kaivoin sen kaapista taas varmaan vuoden tauon jälkeen) ja paljon lämmintä glögiä! Glögi kun tuntui auttavan alkavaan flunssaani/poskiontelontulehdukseeni, kun koko viikonlopun sitä tankkasin peiton alla löllien. Toki lorauttelin sekaan välillä vähän punaviiniäkin... Sarvikuononkin etsin käyttöön, se toivottavasti vie myös tätä kurjahkoa oloa pois.

"Muistakaa pitää itsenne lämpiminä ettette vilustu!"
-muumimamma

1 kommentti:

  1. Hihi, kynnet on kyllä tosi nätit :)! <3
    Joskus itsellä menee pitkiäkin aikoja, ettei jaksa noiden kanssa puuhailla, mutta ovatpa sitten moninkertaisesti hauskempia, kun into syttyy uudelleen!

    Glögi on niiiin nammmm <3

    VastaaPoista