tiistai 9. marraskuuta 2010

Väreilyä




Miten paljon sitä saakaan aikaiseksi Analyysi-tunnilla, kun pitäisi opetella Simpsonin menetelmää integraalifunktioiden ratkaisemiseksi, ja hiukan puolisuunnikasyhtälöä, ja samalla kerrata homogeenisten funktioiden ratkaisua. Me esimerkiksi saimme aikaiseksi hienon kynärivin, kauniin värisiä teroitusroskia ja hyvän mielen. Apuna oli violalta saatu Hello Kitty -teroitin.

Koulunkäynti alkaa tuntua aika puulta, kun tietää että kaikista kursseista on päästävä läpi, mikäli ei halua alkaa lähettämään kelalle ylimääräisiä selvityslappuja, muttakun talvi on jo aika kylmä ja silloin kuuluisi maata sängyssä tilkkupeitto päällä ja lukea Harry Pottereita. (Aloitin maratonin ensimmäisestä kirjasta eteenpäin, edellisestä lukukerrasta kun on joku 10 vuotta.)
Niin tai sitten voisi myös olla paljon kivempaa katsoa Charmedin nelostuotantokautta, ja nostalgisoida vanhoja aikoja sen myötä. Tai sitten Grey's Anatomya voisi myös jatkaa, vaikka vitoskausi, jossa olen menossa, on suhteellisen hyvin muistissa koska se tuli hetki sitten telkkarista.

Myös teen juominen on kovin kivaa, varsinkin kun saa syödä pakastimesta sulatettavia joulutorttuja sen kanssa ja odotella ihanan joulun ajan alkamista.

En halua edes laskea viikkoja mitä on enää jäljellä siihen että saan jättää nämä maisemat ja suunnata kohti uutta, ja toivottavasti sitä mitä olen pitkään halunnut. Voisi tulla liian kaihoisaa.. Mutta viimeiset metrit on pyristeltävä kunnialla!


Huomenna on taas Grey-keskiviikko ja torstaina saakin sitten lähteä jo viikonlopun viettoon, aika kivaa!


Tässä vielä tämän päivän saavutukset:
~Fysiikan ensimmäinen labraraportti kahdesta tehty!
~Zumba zumba! Ü
~Nuffe puri poikki puhelimen laturin
~Osasin kaksi neljästä matikan kotitehtävästä! Ü

Hyvää yötä kaikille! ♥Laura

3 kommenttia:

  1. Moi Laura! Minne pääsit opiskelemaan? Luin sen Facebookistakin, mutta en enää muista. :>

    VastaaPoista
  2. Heippis vaan! :) Pääsin Tampereelle sairaanhoitajalinjalle amkiin. :) Kivalta tuntuu ja toivottavasti tuntuu vielä keväälläkin.. ;) Kerrohan mulle sun kuulumisia vaikkapa fb-viestillä, kun kerkeet? :)

    VastaaPoista
  3. Suloisia kynäkuvia! Luovuuden kukka on aina kaunein ♥. Ihanaa kun sulla alkaa uusi elämä uusissa kuvioissa, varmasti kaikkea ihanaa on tulossa ♥!

    VastaaPoista