tiistai 7. joulukuuta 2010

Käsitöitä

Pitkä viikonloppuni alkoi torstaina ja päättyi eilen. Luin ahdistavan kirjan. Join viiniä ja glögiä ja olin Partylite-esittelyssä, josta tilasin ihanan norsun.♥ Kenties laitan siitä vielä kuvan tännekin. Neuloin myös tilkkupeittoa, josta ensimmäinen suikale on jo valmis ja toisesta kaksi tilkkua. Teen siis 2 pitkällä puikolla aina yhden tilkun, ja vaihdan lennosta värin ja kuvion, jotta neulominen käy kätevämmin eikä yksittäisiä paloja tarvitse kuljettaa mukana. 13 palan suikaleet ommellaan sitten vain vierekkäin kiinni toisiinsa ja peitto on nopeasti valmis. Tällainen värimaailma uudessa peitossa on:


Sain aikaiseksi myös neulottua koristetyynyihin päälliset JOANN:in kankaasta, jonka kävin bongaamassa Eurokankaan jämäpaloista. Näiden kanssa kun löytyisi vielä jotain hyvää valkoista kangasta niin tekisin pari valkoista päällistä lisäksi.






Nuffelin kanssa käytiin ekaa kertaa oikeen kunnolla lumessa, aina tähän asti on ollut liikaa pakkasta (minulle) tai liian märkää, ja Nuffe on joutunut heti pesulle pihallaolon jälkeen. Nyt oli kivaa pehmeää lunta ja pakkasta vain -5, mutta pupuli ei siltikään oikeen tykännyt. Vähän se kävi haistelemassa portaalla ja jätti jäljet lumeen mutta talossa sisällä taisikin olla kivempi ilmasto sen makuun. Lumesta erotettuna näki hyvin miten pupu ei tosiaankaan oo puhtaan valkoinen vaan luonnon-, näytti lumessa enemmänkin keltaiselta. ü


Mun täytyy varmaan alkaa laskemaan jo tunteja mitä pitää enää olla täällä koulussa, siihen laskuun ei kyllä kauan mene... 14 tuntia plus neljä koetta. Vähiin käy ja hyvä niin!

Nyt jatkan Charmedin 7. kautta eteenpäin, syön vähän sipsejä ja olen ylpeä siitä, että osasin tänään laskea kaikki fysiikan kotitehtävät!

Tiistaisin tunnelmin, Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti