torstai 23. joulukuuta 2010

Lapsia





On vaarallista mennä noin ihanan lapsen vahdiksi, kun vauvakuume nousee niin että mittarit ei riitä. Ei helpompaa hoidettavaa edes voi kuvitella, siskontytön jälkeen. Ennenkin olen ollut tyttöä hoitamassa mutta päiväseltään, nyt olin yön yli ja ihan yhtä hyvin sujui. 

Pupu lötkistyy ja kasvaa, siitä tulee varmasti ainakin yhtä iso kuin isänsä oli, ehkäpä jopa isompi. ♥ 

Tänään aloin vihdoin tehdä naapurintäteiltä saamaani ryijyä, aika kauan meni että sain sen näyttämään oikealta mutta opin! Nyt sujuu jo huomattavasti nopeampaa, vaikka vasta muutaman tunnin ehdin tänään väkertää. Ohjeessa sanotaan että valmiiseen ryijyyn kestää noin 100 tuntia, saa nähdä. Vajaa kaksi riviä on nyt tehty ja jäljellä ehkä 200 ... Ü Ymmärrän nyt että valmiina nuo maksaa miljoonia, mutta tarvikkeistakin saa pulittaa jo niin paljon että heikompia hirvittää. Tuo kyseisen yksilön langat, pohjakangas, ohjeet ja neulat on maksanut 290e.

Joulu on oikeastaan jo täällä enkä ole joulufiiliksissä, en tiedä miksi! :( Tänään laitettiin pieni kuusi pystyyn tähän taloon, mutta isompi kuusi tulee sitten joulunviettopaikkaan eli "mökille". Piilotin tonttujen salakätköön tänään muutaman paketin. Minun tavarat on oikeastaan vieläkin neljässä eri paikassa, eli en ole saanut tehdä joulua itse mihinkään, ehkä siinä syy fiiliksen puuttumiseen.. Uskon että viimeistään huomenna kuusta koristellessa tulee joulumieli, ehkä pitää kuunnella vähän joululaulujakin. Tänään tuli radiosta yksi joululaulu, ja kuulin sanat väärin "Tonttujen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta!" Vaikka se kai on oikeasti "Kattojen --"

Nauratti, mutta tuo minun versio onkin paljon hauskempi. Ü Kaikki suomalaiset joululaulut (no ei kaikki mutta useat) on tosi masentavia ja molleja, eikö suomalaisten joulu ole iloinen ? 

Toivottavasti teidän joulu on iloinen ja kaunis, näistä kauheista pakkasista huolimatta! (Täällä oli tänään -29)

Ihanaa joulua ! ♥ Laura

1 kommentti:

  1. Ihanaa käydä täällä kattelemassa sun päivityksiä <3

    Joulumieli ei vallannut aivan täysin munkaan mieltäni, mutta ilon pilkahduksia sain onneksi kokea monia :)

    Jaksuja ryijyn tekoon, siinä on varmasti puuhailtavaa pitkäksi aikaa! Ihailen sun pitkää pinnaasi :)

    VastaaPoista