keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Tunnelmointia


Tänään ostin vähän joululahjoja, tein joululahjoja, katsoin Bernard ja Bianca Australiassa -leffaa jonka ostin lapsuusmuistojen kunniaksi ja kartutin samalla Disney-klassikoiden leffarivistöäni.

Olen myös katsellut vanhoja kuvia ja miettinyt enkeliystävääni♥, ehkä niistä tunnelmista tuli nuo ylläolevat kuvatkin, löytyivät arkistojen kätköistä.

Tämä elämä pitäisi taas pikkuhiljaa pakata pahvilaatikoihin ja siirtää uuteen osoitteeseen, postinumerolla 33530.

♥ Laura


3 kommenttia:

  1. Hei! Bernard ja Bianca leffassa on se iso lisko, joka syo munia. Onko se goanna? :D rupesin miettimaan sita Wintonissa, koska nain varmaan ainaki 5 kertaa goannan siela ja ne ei kylla oo lahellekaa niin isoja ;)

    VastaaPoista
  2. Ainaki sen nimi on Jonna suomenkielisessä versiossa, se vois tulla siitä liskon rodusta ehkä.. Googlen kuvahaulla kun kattoo ni samanlaiselta ainakin näyttää, toki siinä ohjelmassa se on sininen ;D Mut on tossa yks kuva myös missä se on about sen kokoinen kun siinä leffassaki.. http://www.livescience.com/php/multimedia/imagedisplay/img_display.php?s=animals&c=skeptical&l=on&pic=051116_desert_goanna_02.jpg&cap=Bryan+Fry+with+a+desert+spotted+goanna.+Credit:+Bryan+Fry&title=

    VastaaPoista
  3. Aa okei. ilmeisesti ne sitte voi kasvaa melko isoiksi. Ehka se oli joku eri "rotu" :D

    VastaaPoista