maanantai 28. maaliskuuta 2011

Black swan

kuvat we♥it.com



Jos ette ole vielä nähneet, niin ehdottomasti katsottava leffa niille jotka pitävät pelottavista, pysäyttävistä, kauniista, psykologisista ja liikuttavista elokuvista. Uskomaton roolisuoritus, ansaitsi todellakin Oscarin.

Nyt ymmärrän miksi kommentit tästä elokuvasta minun kaveripiirissäni olivat mm. "kannattaa antaa aikaa omille ajatuksille leffan katsomisen jälkeen" "ei kannata pilata tunnelmaa menemällä tämän jälkeen kauppaan ostamaan purkki maitoa" tai "ajoin kotiin ihan horroksessa"

Ja ensimmäistä kertaa kävin leffassa yksin. Siitäpä tulikin mieleeni että haluaisin aloittaa haasteen jossa pitää joka päivä tehdä jokin asia, mitä ei ennen ole tehnyt. Taidan muokata sääntöjä vähän ja keksiä asioita, joita en vielä tänä vuonna ole tehnyt. Nyt onkin helppo aloittaa, ja voin jopa laittaa muutamalta aiemmaltakin päivältä merkintöjä, koska olen tehnyt paljon uusia asioita! :)

Pienetkin uudet asiat tuovat elämään vaihtelua, kun ne vaan osaa tiedostaa ja pistää merkille. Ja pienistä iloisista asioista voi paisua mielessä valtavan isoja ja ihania, kun niille antaa ansaitsemansa arvon!

Torstaina kävelin uutta reittiä puiston läpi koulusta kaupan kautta kotiin.

Perjantaina kävin ensimmäistä kertaa tänä vuonna Rossossa syömässä pitsaa.

Lauantaina vierailin ensimmäistä (eikä toivottavasti ainakaan viimeistä!) kertaa Muumilaaksossa katsomassa taidetta.

Eilen luin ensimmäistä kertaa tänä vuonna latinankielisiä sanoja tyylillä "kirjoita paperin toiseen reunaan vieraalla kielellä ja toiseen suomeksi mitä sana tarkoittaa, ja peitä toinen puoli". Eli ihan oikeaa sanaston opettelua, pitkästä aikaa! Viimeksi tein tätä vuonna 2008!

Tänään kävin ensimmäistä kertaa elämässäni elokuvateatterissa yksin. Aion kyllä jatkaa tätä, totaalinen ja ihana aivojen nollaus.

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluaisin ihan hirveästi mennä leffaan ihan yksin! Kerran joskus tenavana olin kahtomassa Viidakkokirjan muistaakseni yksin ja se oli jo sillon kivaa. :D

    VastaaPoista
  2. Me kaytiin kanssa kattomassa Black Swan perjantaina! Aivan uskomaton elokuva!
    Tosin olisin voinu hirttaa ne ihmiset edellisessa rivissa, kun juttelivat ja kikattelivat koko leffan ajan ja yks niista vastas PUHELIMEEN leffan aikana!! :D

    VastaaPoista