tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kasvismunakas

Kasvistäytteinen munakas

2 munaa
loraus maitoa
palanen sipulia pilkottuna
kirsikkatomaatteja
kotijuuston pala
tuoretta basilikaa
suolapähkinöitä
hyppysellinen edam-juustoraastetta
pippuria
suolaa

Munat + maito sekaisin, sipuli pilkotaan, tomaatti pilkotaan, kotijuusto pilkotaan, edam raastetaan, basilikaa revitään, suolapähkinöitä murskataan. Hetken aikaa munajuttua pannulla pidetään, sekaan heitetään kaikki muut, ja annetaan muhia oman maun mukaiseksi munakkaaksi. 



Uusi asia tänään; laitoin munakkaaseen ekaa kertaa suolapähkinärouhetta ja kotijuustoa. Mukana oli myös sipulia, tomaattia, tuoretta basilikaa ja tavallista edam-juustoa. Oli hyvää, mutta nälkä oli vähän liian pieni kahden munan munakkaaseen, yksi olisi riittänyt.

Uimassakin kävin tänään, mutta suonenveto varpaissa (neljässä) häiritsi ja piti lopettaa uiminen kesken. Menin sitten nauttimaan saunasta ja venyttelystä, ja raikkaasta juomavedestä, ja sain ihanan raukean olon. Suonenvetokin sitten lopulta lähti.

Kämppis ilahdutti minua tänään töistä tullessaan Arnoldsin donitsilla, joka oli hyvin herkku. ♥ Niin herkku etten malttanut enkä muistanut ottaa edes kuvaa ennenkuin donitsi lämmitteli jo vatsahapoissa. Hhi.

Haluaisin vaateostoksille, listalla olisi hieman legginssejä, uimapuku, ja vähän muitakin kesävaatteita tulevaa lomaa varten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti