torstai 24. maaliskuuta 2011

Haalean vihreää

Olen alkanut tehdä seinälle kollaasia ottamistani valokuvista. Toivottavasti tapetti ei hirveästi repeile näitä irrotellessa... Huoneen lamppu tekee hämähäkin kattoon, se on aika tunnelmallinen oikeastaan. Mutta lamppu on muuten huono, koska sen antama valaistus on hirveän hämärä ja kun haluaisi välillä valoa oikein kunnolla niin eipä onnistu. (Paitsi nykyään aamuisin kun aurinko paistaa ikkunasta kaihtimienkin läpi ♥)

Saan huomenna vieraita, ihana sisko ja siskontyttö tulevat kyläilemään!




Yhtenä iltana tein taas tuota salaattia, mistä innostuin viime syksynä. Tämä yksilö oli hieman paljon fetapainotteinen, mutta väliäkös sillä, hyvää oli. Nams!

Tein melkeinpä koko päivän ryhmän seminaariesitystä powerpointiin, luulin että se olisi käynyt nopeammin, mutta osalla ryhmästä oli niiiiin paljon tekstiä että sitä oli vaikea muokata powerpoint-ystävälliseen muotoon.

Piikkimatto on mun paras ystävä, pitäis varmaan ottaa kaverikuva sen kaa joskus.

Ehdin kyllä tehdä tänään vähän muutakin, esim suklaakakun, jonka ohje löytyi suklaamarengin kautta jotain sinistä -blogista. Testasin sitä pienen hippusen tänään mutta se oli liian kovaa ja palanen mureni, huomenna pitää antaa sen sulaa hieman ennen kuin syödään se karkkipäivän kunniaksi siskon kanssa. Ei ehkä ihan koko kakkua mutta... 

1 kommentti:

  1. Piikkimatto kaverikuvassa - tirsk, ihana oivallus! :) <3
    Hiimuisen hauska valo-varjo-hämähäkki sulla siellä :D

    VastaaPoista