keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vuoden paras pila

Tänään heräämisen jälkeen sain puhelun, ja päätin sillä sekunnilla olla menemättä kouluun. Joku oli tehnyt nettiin sivuston, jossa oli uhkausviesti meidän koululle. Viestin sisällöstä tuli mieleen kouluammuskelu, verilöylystä siinä puhuttiin, piilonimellä vain. Viestissä oli myös tekijän kuva ja hänellä oli yllään paita, jossa oli teksti "humanity is overrated" ja Kauhajoen ammuskelijan kuva. Tyyppi kertoi viestissä tulevansa pitämään vuosikymmenen parhaan hierontatilaisuuden(hieronta-massage-massacre) koulumme aulassa tänään klo 11.15, ja toivoi mahdollisimman montaa osanottajaa. 

Sitten alkoikin facebook-pikaviestikeskustelu ja päätimme yhteistuumin olla menemättä kouluun, ja ne jotka ehtivät ensimmäisille tunneille mennä, lähtivät niiden jälkeen pois. Yksi opettaja perui tuntinsa, mikä oli viisasta koska ei sinne ketään olisi tullut. Nyt olisi vielä neljään asti muttei kukaan silti halunnut mennä. Ammuskelija-uhkaajakin saatiin ilmeisesti jo kiinni, ainakin joku pidätettiin kyseisestä teosta, ja tekijä kertoi sen olleen pilaa. 

Naurattiko jotakuta?

Nyt pitäisi kerätä ajatukset ja päättää, uskaltaako kouluun mennä huomennakaan? Voihan olla että oululaisella kiinniotetulla on kaveri täällä ja se kaveri tulee kohta tappamaan kaikki, kun luullaan ettei vaaraa enää ole. Kukapa tietää? Minä en haluaisi ottaa riskiä. Toisaalta tyhmää pelätä tuollaista jonka sanotaan olevan "epätodennäköinen", ja voihan päähän pudota kauppamatkalla vaikka meteoriitti tai joku ajaa autolla ylitse, ennustaminen on aika vaikeaa. Koitetaan kuitenkin piristää mieltä pupulla ja mustikkamuffinsseilla, ja ollaan kiitollisia että ammuskelijaa ei näkynyt. 



Turvallista päivää, ja turvallisia tulevia päiviä!

ps. Tänään keskustelin ensimmäisen videopuhelun siskon ja sen tytön kanssa. 

1 kommentti:

  1. Mika pila!! Jarkyttavaa, etta kukaan edes viitsii pilailla tollasella asialla (mikali kyseessa siis edes oli pila!). Ei kylla naurata ketaan ja toivottavasti joutuu jonkin sortin syytteeseen tuosta. Sehan on nimittain selva uhkaus!
    Onneksi kuitenkin kaikki hyvin nyt, mutta ei kylla todellakaan ole hauskaa... :s

    VastaaPoista