tiistai 12. huhtikuuta 2011

Symphony X - Accolade II


No nyt haluan kirjoittaa jotain iloisempia asioita kuin viimeksi, oikeastaan vähän harmittaa tuollaiset kakkapäivitykset, kun nyt surkuttelen pupua kun se on niin raadeltu, sen korvat on ihan naarmuilla ja mustelmilla, selässä on kahdessa kohtaa ruhjeet. Raju Hayley vähän tykkäsi siitä vissiin liikaa... Raukka. On se ollut ihan rauhallinen nyt, vähäsen vaan puri eilen illalla häkkiä. Laitoin chilijauhetta muttei auttanut, se vaan nuoleskeli sitä. Tabascoa pitäisi hommata, sain sellaisen neuvon.


Nyt on ollut kaksi oikeasti pitkää koulupäivää ja sama jatkuu vielä viikon loppuun asti, perjantaina vähän helpompi päivä kun loppuu jo puoliltapäivin. Meillä on alkanut monta uutta kurssia, mm. matikan/lääkelaskujen kurssi, jossa laskettiin ensimmäisellä tunnilla päässälaskuja, yhteen, vähennys, kerto ja jako ^^ Se oli mukavaa.

Tässä on pari kesää sitten mökillä asunut kesy orava, oravat on kivoja!

Kävin eilen äänestämässä, autoin avaimet kotiin unohtaneen papparaasun takaisin sisälle ja soitin sille ovenavaajan huoltoyhtiöstä, nostelin painoja ja hieman joogasin, katsoin American idolia ja leffaa, ja luin anatomian luusto- ja lihaksistotenttiin, joka oli tänään. Hyvin se kai meni, paitsi en muistanut synoviaalinivelten lisäksi kahden niveltyypin nimeä, muistin kyllä missä näitä niveliä on ja yritin keksiä jotain korvaavia nimityksiä, saan ehkä säälipisteitä..

Nyt tuntuu kädet kipeältä eilisen jumppailun takia, mutta tekee silti mieli tehdä tänäänkin jotain. Ehkä zumbata?

Pitäisi myös lukea hoitotiedettä, sosiaalipolitiikkaa ja anatomiaa. Ja laskea niitä matikan kotiläksyjä. Tuntuu ihan ala-asteelta niiden kotiläksyjen kanssa, hih! Ü

Tämän päivityksen otsikko kertoo sen, että soitin taas viikonloppuna pianoa ehkäpä vuoden tai parin tauon jälkeen! Ihan hullua, mutta niin vaan on kun ei ehdi missään välissä soitella. Eikä omista itse pianoa tai minkäänlaisia koskettimen näkösiäkään. Omaksi iloksi soitteleminen on kivaa, ja aionkin alkaa tekemään sitä nyt tästä lähtien aina kotona!

1 kommentti:

  1. Sulla on kovasti opiskelupuuhaa! Ihana kesäkuvanen <3 Oot ajatuksissa <3

    VastaaPoista