maanantai 21. marraskuuta 2011

Glögin tuoksua





Neljän viikon harjoittelu on ohi. Opin paljon, mutta kyllä tämän neljän viikon aikana alkoi jo tehdä mieli takaisin kouluun. Palkattomana työvoimana oleminen alkaa kyllästyttää jossain vaiheessa.. Ü Sinänsä outoa, ettemme saa suorittaa harjoitteluja palkallisesti niinkuin esimerkiksi tekniikan puolella. Ehkäpä terveysalalla on enemmän ihmishenkiä kyseessä niin että vastuun ottaja ei voi olla epäpätevä.

Harjoittelun päätyttyä lakkasin heti kynnet, neljä viikkoa ilman kynsilakkaa tuntui hassulta. Nyt aion pysytellä värillisenä jonkun aikaa Ü

Tänään sain ensipuraisuni glögiin tälle talvea. ♥ Eilen oli ensimmäisen kerran pakkaspäivä, -7 astetta ja kuurainen maa. Kamera vain sattui olemaan väärässä kaupungissa. Nyt rentoudun juomalla tuon glögin loppuun, ja katsomalla muumeja, sitten perehdyn hieman etiikan teorioihin.

1 kommentti:

  1. Tosi kivan värinen tuo kynsilakka! :)

    Ja mun glöginjuonti on lähteny ihan hanskasta, oon juonu melkeen kaks litran purkkia tässä alle kahdessa viikossa ja tekisi mieli ostaa lisää... Pakko koittaa vähän hillitä ettei ehdi kyllästyä ennen joulua :D.

    VastaaPoista