perjantai 24. elokuuta 2012

Tonnikalainen kasvislasagne






Reilu puolikas kesäkurpitsa
Puolikas munakoiso
Sipuli
Viisi porkkanaa (suht pientä)
Tonnikalapurkki (ei välttämätön, voi tehdä ilman niin on kasvisversio!)
Jotain tomaattimurskaa/pastakastiketta 2,5 dl
Mausteita
Maitoa 0,5 l
Mitä juustoja sattuu olemaan, käytin tavallista edam-kermajuustoa (2,5 dl) ja pari viipaletta cheddaria.
Hippusen jauhoja kastikkeen suurustamiseen
Vähän voita
Lasagnelevyjä

Ensin pilkotaan sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso ja porkkana pieniksi (porkkana vaikka raastetaan).
Sitten kuullotetaan kaikkia näitä, ensin sipulia, sitten lisätään munakoisot ja kurpitsat, ja lopuksi porkkanaraasteet. Kun pehmenevät niin lisätään pastakastike. Lopuksi tonnikalaa jos haluaa.

Maito/juustokastikkeen voi tehdä tässä samalla, kattilaan (teflonpintaiseen) maito, voikimpale, annetaan voin sulaa ja maidon lämmetä, sitten vispaillaan vähän jauhoja sekaan ja lopuksi juustot, niin tulee kiva kastike lasagnen väliin.

Kun nää on valmiita, vuorotellen ladotaan vuokaan kerros kutakin, ja uunissa 200 astetta noin puoli tuntia. Namsnams!

(en edes muistanut ottaa kuvaa valmiista kun meni jo parempiin suihin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti