tiistai 11. syyskuuta 2012

Kasvispitsa




Tämä on ihan perus pitsa, täytteet suoraan purkeista/tuoreita vähän pilkottuna, ei mitään sen ihmeellisempää gourmét-hässäkkää. Ü

Pohjaan

kädenlämpöistä vettä 2 dl

siihen lisätään 

2 rkl öljyä
pussillinen kuivahiivaa
1/2 tl suolaa

sekoitetaan, ja sitten vielä 3-4 dl vehnäjauhoja.

Annetaan kohota kaksinkertaiseksi, sitten vain jauhotetulle leivinpaperille kaulitsemaan. Mitä ohuemmaksi saa, sitä ohuempi pitsa tulee, luonnollisesti. Ü

Itse laitoin nyt päälle tomaattikastikkeeksi pirkan pastakastikkeen, joka oli muistaakseni valkosipulimaustettu. 

Sitten täytteeksi

murustettua fetajuustoa, 
pilkottuja säilykeherkkusieniä, 
punasipulia ohuina renkaina,
punaista paprikaa, 
tuoretomaattia ohuina viipaleina, 
sekä tuoretta basilikaa muutama pieni lehti. 
Päälle vielä edam-juustoraastetta, 
ja uuniin (250 astetta) noin vartiksi, tai kunnes pohja on paistunut ja juusto sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti